8mm en 16 mm film digitaliseren

Ondanks de corona-crisis kunnen wij gewoon doorwerken.

U kunt met ons contact opnemen voor informatie of om afspraken te maken over uw filmwerk.

8 mm, 16 mm film en video digitaliseren: Waarom wél bij Amerstudio?

en waarom niet bij die grote landelijke winkel?

Omdat:

  • Kwaliteit een keuze is!
  • Uw films persoonlijk behandeld worden: uw films blijven discreet onder ons beheer;
  • U rechtstreeks afspraken maakt met degene die uw films gaat scannen: wij geven u maatwerk;
  • Wij géén verborgen kosten hebben: GEEN: startkosten, wisselkosten, terugspoelkosten, filmplak-kosten!!
  • Wij rekenen géén toeslag voor digitaliseren in HD;
  • Wel een scherpe prijs: vanaf 1,45 per minuut afgeleverd filmwerk in HD;
  • U betaalt niet voor onbruikbare filmfragmenten: de binnenkant van de tas, de straatstenen of de achterbank van de auto;
  • U mij NU kunt bellen voor een offerte of voor meer informatie: 06-22 54 97 80
  • Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00 uur.

U kunt ook uw vragen via het contactformulier stellen.

Waarom digitaliseren van films?

Uw oude smalfilms zijn gevoelig voor uitdroging en worden daardoor onbruikbaar. Hoe goed u ze ook bewaard heeft, wij komen steeds meer smalfilms tegen die door de tand des tijds zijn aangetast. Het beeld wordt onscherp, brokkelig en uiteindelijk zal de filmstrip zo broos worden, dat deze tijdens het afspelen vele malen zal breken. Uw film bestaat nog wel, maar is niet meer afspeelbaar.

De filmprojector, die misschien nog bij u op zolder staat, heeft lange tijd niet meer gedraaid. Het komt vaak voor dat bij het starten van oude projectoren de aandrijfsnaren breken, de lamp (vaak niet meer leverbaar) sneuvelt of de inwendige bedrading is uitgedroogd en zelfs kortsluiting kan veroorzaken. Dit zijn geen verhaaltjes: wij horen het regelmatig.

Smalfilm (single 8 en super 8 met of zonder geluid) en 16 mm film digitaliseren of naar DVD

Uw smalfilms, in het formaat Single 8 of Super 8, scannen wij standaard – zonder toeslag – in High Defenition (HD)  naar een digitaal bestand of naar een DVD. Wij doen dit met moderne en professionele apparatuur, die het beste uit uw films zal halen.

Daarbij kunt u er ook voor kiezen of u deze films zonder geluid wilt houden, of door ons wilt laten afmonteren met een achtergrondmuziekje uit de tijd van uw film. U kunt natuurlijk ook uw eigen favoriete muziek hierbij laten monteren.

Wij digitaliseren ook 16 mm films, met of zonder oorspronkelijk geluid, in High Defenition (HD). Deze films kunnen als digitaal bestand en/of op DVD afgeleverd worden.

Wij digitaliseren uw film met eerste klas apparatuur. U kunt weer genieten van uw films op uw eigen televisie of computer. Geen kwaliteitsverlies meer door het ouder worden van uw films!