Promotiefilm van uw bedrijf

Een bedrijfsfilm goedkoper dan u denkt…

Met een door ons uitgekiend plan kunnen wij uw bedrijf in beeld brengen. Wij kunnen dit met een aanzienlijk lager budget realiseren dan de meeste filmproductiebedrijven dit doen. Ons uitgekiende plan komen wij u graag vertellen! Een bloemlezing uit onze bedrijfsfilms kunt u zien op ons YouTube kanaal.

Wilt u een videopresentatie van uw bedrijf of een filmpje van uw werkzaamheden hebben om aan anderen te laten zien? Of wilt u aan uw relaties laten zien hoe een product werkt of gemonteerd moet worden? (Productfilm)

Wilt u een reclamespotje op uw webpagina, of in de publieke ruimte van uw bedrijf laten spelen? Of wilt u in uw bedrijf laten zien hoe u achter de schermen werkt?

Wij kunnen in overleg met u de opnamen maken aan de hand van een draaiboekje. U kunt bijvoorbeeld een aantal onderwerpen laten filmen en zelf de volgorde in uw film bepalen om de aandacht van uw klanten te trekken.

U kunt ook het productieproces in uw bedrijf door ons laten filmen en monteren tot een productie, die u kunt weggeven aan uw relaties of afnemers.

Waarom een film van uw bedrijf?

…omdat bewezen is dat men tegenwoordig een website minder leest, maar men eerder naar een kort filmpje kijkt!

Door de sterke opkomst van de social media zijn films aan de orde van de dag. Een kort, pakkend filmpje waarin u de specialiteiten van uw bedrijf laat zien geeft uw klanten eerder een trigger om naar juist úw bedrijf te komen.

Wij bespreken vooraf met u wat de sfeer in uw film moet zijn. Op welke manier en waarmee wilt u uw klant de specifieke kwaliteiten van uw bedrijf laten zien?

Op de afgesproken dag maken wij de opnamen, waarna uw film in het juiste beeldformaat wordt gemonteerd om deze op uw website of op een ander medium te plaatsen: bijvoorbeeld op een DVD of een USB stick met uw bedrijfsnaam.

Een greep uit de vele mogelijkheden:

  • een film voor in de wachtruimte of entree van uw bedrijf;
  • een instructiefilm voor uw klant voor het zelf construeren van uw product;
  • een film waarin u aan nieuwe werknemers uw bedrijf laat zien;
  • een film waarin u procedures laat zien voor uw werknemers wat zij moeten doen bij bijvoorbeeld calamiteiten;
  • een film waarin u de veiligheidsvoorschriften aan uw medewerkers uitlegt, of
  • een jubileumfilm waarin u de historie van uw bedrijf laat zien;
  • misschien nog een ander idee waar u zelf aan dacht?

Het produceren van grote aantallen DVD’s en USB sticks kunnen wij in korte tijd realiseren.

Onze sterke kant is dat wij bijna alles in onze eigen studio doen: snel, professioneel, in de hoogst mogelijke kwaliteit én tegen een acceptabele prijs.

Enkele films van ons kunt u zien op het YouTube kanaal van Amerstudio