Narrowcasting

Een andere dienst van Amerstudio is narrowcasting, wat betekent: informatie op een beeldscherm in uw onderneming uitzenden voor een specifieke doelgroep.

Elke ondernemer wil natuurlijk graag zijn doelgroep op zíjn gewenste manier bereiken. Wat is dan mooier als u met uw eigen woorden deze doelgroep benadert?

Die doelgroep kunnen uw medewerkers zijn, maar een veel grotere groep zijn uw klanten. Dit kan bijvoorbeeld in een wachtruimte zijn; uw klanten wachten op een bespreking met u en ondertussen kunt u hen op uw laatste ideeën brengen of hen laten weten wat u vooral niet zou willen vergeten te vertellen!

Heel handig is het om kort en bondig informatie over te brengen. Korte mededelingen worden beter onthouden en zodra u in gesprek bent met uw klant, vertelt u hen meer over uw product wat op het beeldscherm voorbij kwam.

Narrowcasting binnen een grote organisatie of internationaal bedrijf kan dienen als een soort elektronische nieuwsbrief. Al wachtende op de lift of bij de koffieautomaat wordt het personeel snel geïnformeerd over het laatste bedrijfsnieuws. Omdat de narrowcasting uitzending voor en door het personeel is, blijft iedereen betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf!

Deze informatie kan heel breed zijn. U kunt vertellen wat de openingstijden van uw bedrijf of praktijk zijn, u kunt vertellen welke producten u verkoopt, u kunt een nieuwe collega voorstellen, u kunt vertellen wie u waarneemt tijdens uw afwezigheid, maar ook een persoonlijke kennismaking met de mensen die in uw onderneming werken.

Amerstudio heeft dé tools om dit eenvoudig en voordelig voor uw te realiseren.

Wij overleggen met u wat de uitstraling van uw mededelingen moeten zijn. Uw huisstijl, uw logo, uw taal. Wij ontwerpen de beeldschermen voor u en zetten deze online.

Amerstudio kan daarna online uw mededelingen onderhouden; zo is het mogelijk om op één of meerdere dagen een bepaalde boodschap uit te zenden. Daarnaast kunt u ook de vaste mededelingen laten doorlopen.

Wij maken op maat gemaakte presentaties waar u zelf nagenoeg geen werk aan heeft en er altijd up-to-date uit ziet.

Ziet u hier nieuwe mogelijkheden in? Trigger uw kijkers! Neem contact met ons op en vraag naar Rob: bereikbaar op nummer 06-22 54 97 80

Als wij dít voor u kunnen doen, kunt u zelf verder gaan met waar ú goed in bent: Uw vak!