Negatieven, dia’s en fotoboeken

Negatieven en dia’s

Uw zwart-wit-, kleurennegatieven en dia’s scannen wij met een hoge pixelwaarde (14 megapixel) en leveren deze af op een CD of USB-stick. De CD of USB-stick kunt u op uw televisie of computer afspelen. Vanaf deze CD of USB-stick kunt u ook uw afbeeldingen selecteren, die bij een afdrukcentrale kunnen worden aangeleverd om af te laten drukken.

Fotoboeken

Hoe leuk is het om oude foto’s van uw (klein)kinderen in een mooi boek te geven! Maar ja, hoe werkt dat, dat moet je op internet doen, de foto’s moeten eerst digitaal gemaakt worden… en daarna het gepuzzel in zo’n fotoboek-programma…

Laat ons die zorg uit uw handen nemen en in overleg met u een leuk boek samenstellen wat u met veel plezier kunt weggeven. Wij de zorg, u het plezier. Mooier kan toch niet?

Wij kunnen uit uw fotoboeken ook foto’s scannen en daar bijvoorbeeld een mooie presentatie van maken, bij voorbeeld ter gelegenheid van een jubileum.

Een doorlopende slide-show van uw foto’s en dia’s op uw beeldscherm of televisie is het herbeleven van uw mooiste herinneringen, samen met uw vrienden op uw feest.

Wij scannen met de modernste professionele apparatuur voor het mooiste resultaat.

Ook hier geldt: Kwaliteit is een keuze!